Diversificarea unității de producție a SC FIVEX SRL în vederea creșterii competitivității și productivității întreprinderii pe piața industrială

Am instalat un pod rulant nou.

Este o bigrinda cu sarcina utila 16 tone, doua electropalane Stahl de cate 8 to fiecare si are si cantar propriu

Din Septembrie 2018, folosim pentru programarea utilajelor CNC, software CAD-CAM SolidWorks Professional 2018

Din Septembrie 2018, folosim pentru programarea utilajelor CNC, software CAD-CAM SolidWorks Professional 2018

Îmunătăţim calitatea şi reducem timpii de producţie

Începând cu iulie 2018 lucrăm cu eficienţă sporită în secţia de montaj mecanic. Ne ajută noua masă de sudură şi montaj SIEGMUND cu dimensiunea de 6000x2000mm.
Filetările sunt executate într-un timp mai scurt şi la standarde ridicate de calitate datorită noii maşini pneumatice de filetat ROSCAMAT 400.

Creșterea capacității de producție!

Stimați parteneri!


FIVEX SRL anunță achiziționarea unui nou CNC Vertical Machining Center - VECTOR 650M.
Noul nostru utilaj este pus in functiune la începutul lunii aprilie 2018, aceasta conducand la o creștere a capacității de producție a Departamentului CNC cu 510 h / lună pentru serii mici / medii de piese mici / medii / subansamble.
Acest nou centru reprezintă doar primul pas al marelui nostru proiect de investiții, a cărui implementare am început anul acesta.
Prin acest proiect, FIVEX urmărește, pe de o parte, să întărească parteneriatele actuale de afaceri și, pe de altă parte, să inițieze și să dezvolte parteneriate durabile cu noi colaboratori.
Abordarea noastră strategică este concentrata pe o puternica orientare către client, o prezență europeană stabilă și investiții continue în capacitățile noastre de producție.

Prezenta FIVEX la MIDEST 2018- un real succes

Anul 2018, a reprezentat o adevarata provocare pentru delegatia FIVEX, intrucat integrarea MIDEST-ului in marele eveniment GLOBAL INDUSTRIE a dus la un numar neasteptat de vizitatori si oportunitati totodata.
Pe aceasta cale, multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta in standul FIVEX.

FIVEX - Romania pentru prima data la ESEF Utrecht

Căutând mereu noi oportunități pentru industria românească. De data aceasta suntem in Olanda!
Până la 23 martie vă așteptăm la târgul industrial ESEF Utrecht!
https://esef.nl/

Kremlin Rexson electrostatic painting equipment

Strategia noastră continuă de optimizare a proceselor mai face astăzi un pas înainte, deoarece am cumpărat un nou echipament de vopsire Kremlin Rexson - ELECTROSTATIC.
Aveam deja o calitate deosebită a vopsirii, acum avem de asemenea timpul de partea noastră.
FIVEX vă așteaptă să ii puneti la incercare capabilitățile!

FIVEX soseste in NORVEGIA

FIVEX multumeste autoritatilor norvegiene pentru ospitalitatea si disponibilitatea dumnealor de a intari si dezvolta parteneriatul de afaceri romano-norvegian, spre beneficiul mutual.
Va asteptam cu mare placere in Romania!

http://www.kristiansand-chamber.no/aktuelt/onsker-mer-handel-med-romania

MIDEST - PARIS 2016

Dragi Parteneri,

Echipa FIVEX va asteapta si anul acesta la MIDEST- Paris intre 06-09.12.2016, in Pavilionul Romaniei, Hala 6, stand G205, intre orele 09.00-18.00.


Cele mai noi certificari si autorizari

Pentru a fi mereu la inaltimea asteptarilor partenerilor nostrii, pentru de a dezvolta noi parteneriate, dar si cu scopul de a ridica mereu standardele de calitate si performante ale propriilor servicii si produse, FIVEX SRL a obtinut noi certificari in domeniul sudarii structurilor metalice, dupa cum urmeaza:
- certificat de Conformitate a Controlului Productiei in Fabrica, conform EN 1090-1:2009+A1:2011; SR EN 1090-1+A1:2012 sub sistem 2+, de catre SRAC;
- certificat de Calificare a Procedurii de Sudare, conform EN ISO 15614-1: 2004+A2:2012, de catre Bureau Veritas.

Proiect European - PODURI DE BENZI TRANSPORTOARE 2015-2016 & continua

FIVEX a inteles la timp importanta creşterii gradului de integrare economică la nivel internaţional si a actionat in consecinta adoptand o perspectiva pro-europeana si deschizandu-si portile spre partenerii externi.

Prin urmare, alaturi de un partener german de incredere si proactiv, FIVEX face parte incepand cu anul 2015, dintr-un amplu proiect multinational cu implicarea mai multor societati din Romania, Germania, Elvetia, Norvegia si Italia. Proiectul care consta in constructia de poduri de benzi transportoare si alte elemente adiacente se ridica pana in prezent la peste 1000 tone construtie sudata.

Standardele de calitate ale acestor produse sunt dintre cele mai inalte, prin urmare sunt supuse unor supra-inspectii periodice, fie din partea unui organism acreditat precum BV, fie din partea unui inspector certificat.

Parteneriat FIVEX - Universitatea "Constantin Brancusi Tg.- Jiu" - stagiu practica studenti 2015

FIVEX se preocupa permanent de impactul social pe care activitatile sale il au asupra comunitatii locale. Astfel, pe langa alte diferite colaborari cu Universitatea "Constantin Brancusi", in anul 2015, studenti aflati in ani terminali ai Facultatii de Inginerie, si-au realizat stagiul de practica in cadrul Departamentului Prelucrari Mecanice la FIVEX SRL.

HANNOVER MESSE 2013, 2014

FIVEX a participat la editiile 2013 si 2014 ale HANNOVER MESSE, alaturi de alte peste 20 companii romanesti in Pavilionul Romaniei.
Fiecare participare a fost un castig pentru FIVEX, atat prin descoperirea unor noi parteneri de afaceri cu care am initiat colaborari durabile, cat si prin intarirea relatiilor de colaborare cu societatile romanesti participante.

Multumim pe aceasta cale atat organizatorilor cat si participantilor la expozitie!

LE SALON MONDIAL DE TOUS LES SAVOIR-FAIRE EN SOUS-TRAITANCE INDUSTRIELLE - PARIS 2012, 2013, 2014

Timp de 3 ani, prezenta FIVEX la MIDEST a fost un real succes. Am evoluat foarte mult in acesti 3 ani, invatand din fiecare participare cum sa va oferim servicii tot mai bune Dumneavoastra.
Multumim pe aceasta cale organizatorilor, dar si tuturor vizitatorilor nostri!

FIVEX Romania © 2020. Toate drepturile rezervate.

Conditii de Utilizare